Google Maps Facebook Instagram Telefon
Google Maps Facebook Instagram

Ni når oss alltid på: 031 706 22 70 & info@molndalsdackservice.se

Vi söker säsongspersonal →

Låt oss guida dig i valet av däck

Det finns oändligt många däck och däckmärken på marknaden idag och det kan vara svårt att veta vad man ska leta efter. Naturligtvis väljer man däck efter det klimat som råder, det vill säga sommar- eller vinterdäck. Sedan kan det lätt bli en djungel för många. Personbilsdäck, high performance, dubbdäck, friktion? Nordisk friktion, europeisk friktion? Det är också viktigt att ha en korrekt hjulinställning för att ge dina däck så lång livstid som möjligt. Du är alltid välkommen till oss på Mölndals Däckservice med alla frågor du har kring däck. Våra däcktekniker hjälper dig hela vägen från valet av däck till montering. Vi kan också säsongsförvara dina däck på vårt däckhotell!

Beställ däck online!

Continental

Continental tillhör världens ledande komponentleverantörer till fordonsindustrin. Fokus ligger på säkerhet, komfort och körglädje. Med produkter som bromssystem, system och komponenter för drivlinor och fjädring, instrumentering infotainmentlösningar, fordonselektronik, säkerhetssystem samt däck och andra tekniska gummiprodukter bidrar företaget till en högre trafiksäkerhet och en bättre miljö. För närvarande har Continental mer än 130 000 anställda på 200 orter i 36 länder.

Nokian Tyres

Nokian Tyres tillverkar vinterdäck, sommardäck, SUV-däck, däck för skogsmaskiner och skogstraktorer, däck för lastbilar, bussar och industrimaskiner. Kunskapen och specialkompetensen om nordiska förhållanden är grunden för produktutvecklingen.

GoodYear

Goodyear utvecklar förstklassig ny däckteknik för de behov som dagens förare har. Från däck som ger förstklassiga prestandaresultat i tuffaste och hårdaste körförhållanden till däck med lång livslängd som ger dig bränslebesparingar. Goodyear fokuserar på utveckling av däck med hög prestanda och arbetar också hårt för att ta fram miljövänliga produkter.

Michelin

Ända sedan Michelin grundades har företagets mål varit att förenkla och förbättra resande och transport av varor och människor, och i förlängningen till utvecklingen av samhället. Michelins mission är att bedriva varje del av sin verksamhet på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Det innebär att företaget ständigt försöker göra saker effektivare för att tillgodose förväntningar hos kunder och aktieägare. I detta ligger också att värna om miljön.

Yokohama

Yokohama har representerats på den svenska marknaden i 20 år genom olika importörer och distributörer. Yokohama Scandinavia AB ägs sedan september 1995 av Yokohama Rubber Co. Ltd i Japan. Idag har Yokohama Scandinavia AB 12 anställda och distribuerar, förutom i Sverige, även däck i Finland, Estland och Lettland. Yokohama är enligt ”The European Rubber” den sjätte största däcktillverkaren i världen. Tillverkningen sker bland annat i Japan, USA och på Filippinerna.

Vredestein

Varumärket Vredestein är över 100 år gammalt och har fått förstklassig varumärkesstatus i fordonsbranschen. Produkterna omfattar bildäck, däck för jordbruks- och industritillämpningar och cykeldäck. En betydande del av våra bildäck designas av italienska Giugiaro.