Google Maps Facebook Instagram Telefon
Google Maps Facebook Instagram

Ni når oss alltid på: 031 706 22 70 & info@molndalsdackservice.se

Vi söker säsongspersonal →

Välj dina fälgar med omsorg!

När du ska köpa fälgar till din bil finns det en del saker att tänka på. Är det utseende, komfort, säkerhet, prislapp eller något annat som har högsta prioritet? Vi på Mölndals Däckservice har lång erfarenhet och ett stort utbud av fälgar och vi hjälper dig gärna med tips och råd. Vi erbjuder en mängd olika märken från Specialfälgar som bland annat Nitro, Breyton, Enkei, König, Incubus, Advanti, Image och high-endfälgar av OZ Racing. Vi erbjuder även fälgar från Rautamo och OCL

Vi hjälper dig hela vägen

Först och främst bör man veta vilken storlek man ska ha på sina fälgar. För att ange en fälgs dimensioner mäter man bredd och diameter och måttet anges i tum. Till exempel kan en fälg vara 8,5×18, vilket betyder 8,5 tum bred och 18 tum i diameter. Rätt fälg till rätt däck är viktigt för att ge din bil de rätta egenskaperna. Är du osäker så fråga oss gärna, vi garanterar att du får fälgar som passar när du tar hjälp av oss.

Vi på Mölndals däckservice erbjuder dig komplett service, vi hjälper dig med allt från valet av fälg till montering till bilen är redo att köras! Våra däcktekniker är mycket duktiga och arbetar med den senaste utrustningen. Oavsett om du väljer oss eller någon annan så rekommenderar vi att du väljer en helhetsleverantör som du köper både däck och fälg av och som även monterar dina nya däck på din bil. Detta för att få professionell hjälp hela vägen och en garanti som håller.